Vacature rijinstructeur

Audi Q2 wacht ongeduldig op rijinstructeur!

Wij zien het aantal kandidaten groeien! Wekelijks melden vele cursisten zich bij ons aan voor auto, motor, bromfiets of aanhangerrijopleidingen. Daarom zoeken wij een freelance instructeur die in onze Audi Q2 komt helpen met het verzorgen van de B rijopleidingen. Ben je ook in het bezit van jouw A instructie bewijs? Dan barsten we van het werk voor de AM opleidingen.

Zelfstandige freelancer.

Je werkt als zelfstandig instructeur. Gebruikt ons lesvoertuig en brandstofpas van de BP. Wij dragen ook de zorg voor de verzekering en onderhoud. Jij staat ingeschreven bij de KvK als zelfstandig ondernemer (zzp’er). In overleg bepalen we een uurtarief excl. BTW en factureer je ons wekelijks de gewerkte lesuren.

Wij zorgen voor directe betaling.

We verwachten betrokkenheid bij de onderneming. Een instructeur die zorgvuldig en zuinig met de voertuigen omspringt en zich hier verantwoordelijk voor voelt. Die flexibel beschikbaar is en bereid om per maand een aantal zaterdagen (of een deel daarvan) te werken en diverse avonden.

Van ons kun je een uitstekende ondersteuning verwachten. We gaan je inwerken volgens onze procedures en je krijgt toegang tot ons reserveringssysteem. Jouw leerlingen zorgen zelf voor de planning van rijlessen op basis van jouw beschikbaarheid. Volledig geautomatiseerd!

We komen graag in contact met jou.

Kom eens langs! Op vrijdagen zijn we altijd op ons kantoor aanwezig. Je kan zo binnen komen lopen voor een oriënterend gesprek en een kop koffie. Of vul het formulier in. Dan nemen we snel eens contact met je op.

Alvast bedankt voor je interesse!

Directie Verkeersschool Van den Bergh.

Sollicitatie formulier.

Naam

Adres

Email

Telefoonnummer

Uw bericht

Uw CV uploaden? Bijlage mag in bestandsformaten *.xls *.doc of *.pdf zijn. Max 5Mb.