Theorieles anno 2020! Wij zijn dealer van de I-Theorie.

De theorie halen voor Auto, Motor of Bromfiets doe je met online theorieles.

Wij werken met de leermiddelen van LENS MEDIA. Wij leveren deze uitstekende en voordelige theorieopleiding in boekvorm en digitaal. Deze worden constant aangepast aan de nieuwste regels en richtlijnen. Verder is deze set uitgebreid met een online theorie- en examentraining volgens CBR richtlijnen. Dus waar je ook bent, je kunt altijd in je eigen online-omgeving examens trainen op je pc of laptop.

Behalen van het Theoriecertificaat.

Jezelf goed voorbereiden op het theorie examen is heel belangrijk. De leerstof wordt vaak onderschat en dan zal het pittige examen bij het CBR tegenvallen. Verkeersschool van den Bergh heeft dé leermiddelen in huis om ook jou vlot en voordelig te laten slagen.

Je dient voor de categorieën A (Motor), B (Auto) en AM2 (Bromfiets/Scooter) een certificaat te behalen. Voor al deze categorieën hebben wij de leermiddelen op voorraad.

I-Theorie! Het complete online theoriepakket.

Verkeersregels, gevaarherkenning en praktijkinstructies online bestuderen. Het is een digitaal lesprogramma vol duidelijke leerstof en oefeningen voor het oefenen voor je examen bij het CBR. Dankzij de complete online theorieles is leren leerzaam én leuk! Het lespakket bestaat uit een online lesboek aangevuld met 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 60 instructiefilmpjes en maar liefst 50 examens die je kunt oefenen. Lekker thuis in je eigen tempo leren.

Dat is het gemak van I-Theorie.

theorieles
theorieles

Theorieles van I-Theorie.

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. I-Theorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Bekijk eens deze promofilm van I-Theorie.

De theorieles en examens trainen online!

De theorie leer je vanuit een digitaal lesboek. Liever een fysiek boek? Ook die kunnen we indien gewenst erbij leveren. Eenmaal een hoofdstuk bestudeerd dan ga je de opgedane kennis toetsen. Toets gehaald? Dan mag je beginnen aan het volgende hoofdstuk. Alle hoofdstukken geleerd en toetsen gehaald? Dan kun je proefexamens gaan maken. Daarvoor geldt: Des te meer geleerd en toetsen gemaakt, des te meer proefexamens je kunt maken . Immers, door alleen examens te maken slaag je niet bij het CBR. Daarvoor moet je toch echt de leerstof tot je nemen.

En daarbij helpt I-Theorie jou.

Instructiefilms over gevaarherkenning en verkeersinzicht.

Omdat het CBR examen ook bestaat uit vragen over verkeersinzicht, leer je dankzij de 100 les-films verschillende gevaarsituaties te herkennen. En dankzij de 60 instructiefilms bereid je je helemaal voor op vele diverse praktijksituaties. Ook dat is het nieuwe leren van iTheorie.

Is het online lespakket van iTheorie iets voor jou? Vraag jouw instructeur ernaar of bestel het op deze website. (binnenkort via de webshop!) Wij komen het dan bij u thuisbezorgen of verzenden het via PostNL.

Succes alvast!

Team van den Bergh