Spoedcursus autorijbewijs is het plan?

Van den Bergh is de specialist voor een spoedcursus autorijbewijs!

Een spoedcursus autorijbewijs is heel goed mogelijk. Dit kan in overleg in bijvoorbeeld 2,3 of 4 weken gerealiseerd worden. We plannen een uitgebreide intake en geven een eerlijk advies. De gehele rijopleiding in 1x keer geregeld! Eerst de theorie halen (wij hebben alles ervoor in huis!) en een paar weken later het rijbewijs op zak!

spoedcursus autorijbewijs

Aanmelden is de eerste stap!

Natuurlijk begint een cursus met jezelf inschrijven. Tegenwoordig makkelijk online! Als je onderstaand aanmeldformulier invult nemen wij zodra we op kantoor zijn contact met je op. We noteren al je gegevens in ons reserveringssysteem en maken gelijk een afspraak voor de proefles. Makkelijker kan niet!

Aanmeld formulier voor Spoedcursus autorijbewijs.

Naam

E-mail

Telefoon

Uw bericht

spoedcursus autorijbewijs

Spoedcursus autorijbewijs.

Ook voor het autorijbewijs is het mogelijk een spoedcursus te volgen. Dit kan in overleg in bijvoorbeeld 2,3 of 4 weken gerealiseerd worden. Na een uitgebreide vrijblijvende intake les geven wij je een eerlijk advies of een spoedcursus haalbaar is. Je wilt immers na je spoedcursus een goede kans maken om te slagen en dat willen wij ook! De vorderingen die een kandidaat maakt zijn vaak zeer goed! Je bent immers intensief en vrijwel dagelijks met je autorijopleiding bezig en dat komt je vorderingen zeker ten goede.

Er zijn diverse goede redenen om een spoedcursus autorijbewijs te doen.

Wat wij veel horen is:

  • Andere functie of baan.
  • Tijdens zwangerschap rijbewijs halen.
  • In de vakantie het rijbewijs halen.
  • Geen zin om er lang over te doen.

Maar natuurlijk kan jouw reden een andere zijn. Het staat je immers vrij om voor deze opleiding te kiezen.

Hoe gaat een spoedcursus in zijn werk.

Na jouw intake-les gaan we een planning maken in overleg. Daarbij boeken we direct het praktijkexamen. Voorafgaand aan die examendatum plannen we (doorgaans) 30 lesuren. Dat kunnen dagelijkse lessen zijn of bijvoorbeeld om de andere dag. Een spoedopleiding kan in 2, 3 of 4 weken. Al naar gelang jouw beschikbaarheid en voorkeuren. Mocht tijdens de opleiding blijken dat meer lessen noodzakelijk zijn dan stellen we alles in het werk een agenda aanpassing te maken en de extra lessen in te plannen.

Alles in het belang van jouw spoedcursus autorijbewijs!

spoedcursus autorijbewijs

Vóór de praktijklessen eerst de theorie!

Belangrijk is dat je het theoriecertificaat in je bezit hebt als je begint aan de praktijklessen. De reden is dat je die op de dag van het CBR praktijkexamen in je bezit moet hebben. Anders verspeel je het praktijkexamen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder is belangrijk dat je het theoriecertificaat al bezit bij de rijlessen omdat in een bepaalde fase van je rijopleiding je geheel zelfstandig de regels moet toepassen. Denk aan voorrang verlenen op de juiste wijze en het opvolgen van alle verkeersregels en tekens. Belangrijk dus dat je bij aanvang van de spoedcursus autorijbewijs al over de nodige theoretische kennis beschikt.

Wij hebben de juiste Theorie-leermiddelen op voorraad!

We zullen dus bij inschrijving jou al adviseren om te starten met de theorie. We kunnen ook je theorie examen al aanvragen. Dan kan je de wachttijd benutten om te leren. Wij maken gebruik van I-Theorie. Een uitsteken E-learning met examentraining om vlot en op een leuke wijze de benodigde kennis te vergaren en je kennis te testen met de oefenexamens. Lees er alles over op de pagina “I-Theorie“.

Ook voor de I-Theorie E-learning moet je dus bij ons zijn!

spoedcursus autorijbewijs

Team van den Bergh