Verkeersschool van den Bergh

Handige links voor je rijopleiding!

Hieronder vindt je aantal links naar website’s die je nodig kunt hebben tijdens of na jouw rijopleiding.

Machtig met jouw DigiD Verkeersschool van den Bergh

Om een examen of TussenTijdse Toets (TTT) voor de categorie B aan te kunnen vragen hebben wij een machtiging van jou nodig. Een machtiging afgeven doe je eenvoudig via onderstaande knop. Hiervoor heb je wel een DigiD nodig. Ben je niet in het bezit van een DigiD vraag deze dan  op DigiD.nl Doorgaans heb je deze binnen een paar dagen in huis!

Als je ingelogd bent bij het CBr vraagt men om het “Rijschool registratie nummer”.

Dit is: 0723R7

Met deze machtiging kunnen wij een toets of examen voor jou reserveren. Het maakt niet uit in welke fase van de rijopleiding je dit doet. Vragen hierover? Neem gerust even contact op. Kijk hiervoor op onze contactpagina.

Machtig de Verkeersschool

Begeleiderspas aanvragen

Als je meedoet aan 2toDrive, heb je een begeleiderspas nodig. Deze pas mag je aanvragen vanaf 16,5 jaar. Je coaches melden zichzelf eerst aan. Zodra al je coaches zich hebben aangemeld kun jij daarna de begeleiderspas aanvragen. De begeleiderspas moet je aangevraagd hebben voordat je het rijbewijs kunt aanvragen bij jouw gemeente. Voor het aanmelden maak je gebruik van DigiD. De kosten voor de aanvraag van de pas bedragen €35,-. Deze kosten dienen direct via iDEAL betaald te worden bij het aanvragen van de begeleiderspas.

Let op! Zorg ervoor dat alle coaches zichzelf hebben aangemeld, vóór jij de begeleiderspas aanvraagt. Is de begeleiderspas namelijk al aangevraagd en wil je later alsnog extra coaches toevoegen, dan moet er helaas een nieuwe pas worden gemaakt. Dit kost dan opnieuw €35,-.

Vraag begeleiderspas aan

Afspraak maken gemeente Arnhem

Eenmaal geslaagd voor het rijbewijs en woonachtig in de gemeente Arnhem. Dan moet je eerst een afspraak maken voor het aanvragen van jouw rijbewijs. Via onderstaande link kan je zelf een afspraak maken bij de gemeente op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Ben je woonachtig in een andere gemeente? Kijk dan op de website van jouw gemeente hoe je het rijbewijs kan aanvragen.

Maak afspraak gemeente Arnhem

Diverse links naar onze leveranciers.

Hier vindt je diverse links naar onze leveranciers.

Betuwe Scooters Elden

Betuwe scooters in Elden is onze scooterleverancier en is ook verantwoordelijk voor het onderhoud. Snel onderhoud, lekke band, defecte verlichting of schade, Betuwe Scooters helpt ons direct zodat ze altijd in topconditie beschikbaar zijn voor onze kandidaten. Ook heeft Betuwe Scooters tegen een schappelijk tarief haal/breng service!

Betuwe Scooters Elden

Roadrunner Motoren Velp

Roadrunner Motoren is een bedrijf waar kennis van zaken, ervaring en passie voor het motorrijden samenkomen. Roadrunner wil boven alles een betrouwbare motorpartner zijn en hecht dan ook zeer aan een goede relatie met de klant. En dat doet zij al meer dan 30 jaar lang met vele tevreden klanten als gevolg. Ook Verkeersschool van den Bergh kocht al vele motoren bij Roadrunner. Het onderhoud van onze lesmotoren gebeurd ook door Roadrunner.

Roadrunner Motoren Velp