Bromfietsrijles Ede is het plan?

Het volgen van bromfietsrijles Ede doe je bij de beste rijschool van de regio!


Bromfietsrijles Ede volgen doe je natuurlijk bij Verkeersschool van den Bergh. Bromfiets of scooter rijden is geweldig! Om naar school of je werk te gaan of natuurlijk lekker met vrienden en vriendinnen door de stad te rijden  Onze motorinstructeurs gaan jou helpen om jou (doorgaans) in 1 dag op te leiden voor het bromfietsrijbewijs. Lees op deze pagina alles over het bromfietsrijbewijs en meldt je aan voor bijvoorbeeld de voordelige Hot-Deal! Voor je het weet rijd je op jouw stoere scooter rond.

bromfietsrijles ede

Aanmelden is de eerste stap!

Natuurlijk begint een cursus met jezelf inschrijven. Tegenwoordig makkelijk online! Als je onderstaand aanmeldformulier invult nemen wij zodra we op kantoor zijn contact met je op. We noteren al je gegevens in ons reserveringssysteem en regelen voor jou de rest. Makkelijker kan niet!

Aanmeld formulier voor Bromfietsrijles Ede.

Voornaam (volgens ID)
Achternaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en huisnummer

Postcode
Woonplaats
E-Mail
Telefoon

Eventueel aanvullend bericht

bromfietsrijles ede

Als eerste de theorie.

Voor je bromfietsrijles mag volgen en het CBR praktijkexamen mag doen dien je eerst te slagen voor het theorie examen. Daarvoor krijg je van ons een prachtig E-learning systeem. Deze I-theorie  zit al inbegrepen in de toch al voordelige Hot-Deal voor de scooter. Je leert hiermee stap voor de stap de bromfietstheorie. Na alle hoofdstukken doorlopen te hebben ga je theorie examens oefenen conform de CBR methode. Lees hier alles over op de pagina I-theorie. In het voordelige bromfiets lespakket zit zelfs ook al een CBR theorie examen. Deze reserveren wij desgewenst al voor jou bij aanmelding.

De I-Theorie direct in de bus en het theorie examen meteen geboekt.

Alleen bij Verkeersschool van den Bergh!

bromfietsrijles

De dagopleiding voor de scooter begint!

bromfietsrijles

Geslaagd voor de theorie? Dan snel de praktijkdag!

Zodra je geslaagd bent voor de theorie laat je ons dat weten. We maken dan snel een afspraak voor de praktijkdag. Wij kopen veel examens van tevoren in bij het CBR. Het voordeel is dat de wachttijd dan tot een minimum beperkt blijft. Ook kopen we deze examencapaciteit zo in dat wij jouw bromfietsrijles zo kunnen plannen dat je deze gelijk afsluit met het examen. Alles op 1 dag dus! Daar doen we ons uiterste best voor.

Wachttijd praktijkexamen.

Hier ontstaat nog wel eens enige onduidelijkheid over. De meeste kandidaten hebben vaak al een scooter in de schuur staan en willen zo snel mogelijk rijden. Dat begrijpen we heel goed! Maar alleen het CBR neemt praktijkexamens af en bepalen dus uiteindelijk of jij geheel zelfstandig met jouw scooter of bromfiets de weg op mag. Dus hebben wij als verkeersschool te maken met de beschikbaarheid van examens die hun vrijgeven. Wij kopen ruim examencapaciteit van te voren in maar hebben ook te maken met een wisselend aanbod van kandidaten. Soms is de wachttijd dus heel kort, bijvoorbeeld een week of twee. Helaas kan het voorkomen dat door een groot aanbod van kandidaten (ook bij het CBR) de wachttijden oplopen naar een maand of langer. Je kunt erop vertrouwen dat wij echt alles in het werk stellen jou zo vlot mogelijk in te boeken voor de praktijkdag! Die afspraak staat als een huis!

Op naar het bromfietsrijbewijs!

Team van den Bergh