Autorijles is het plan?

Autorijles Ede volg je natuurlijk bij de beste rijschool van de regio!

Autorijles Ede brengt je bij Verkeersschool van den Bergh. Je autorijbewijs halen is een geweldige stap naar vrijheid en zelfstandigheid! Maak ook gebruik van de voordelige en complete lespakketten die wij aanbieden. Schrijf je gratis in en volg een geheel vrijblijvende proefles. We kijken er naar uit je te mogen ophalen in één van onze prachtige lesauto’s!

autorijles ede

Aanmelden is de eerste stap!

Natuurlijk begint een cursus met jezelf inschrijven. Tegenwoordig makkelijk online! Als je onderstaand aanmeldformulier invult nemen wij zodra we op kantoor zijn contact met je op. We noteren al je gegevens in ons reserveringssysteem en maken gelijk een afspraak voor de vrijblijvende proefles. Makkelijker kan niet!

Aanmeld formulier voor Autorijles Ede.

Naam

E-mail

Telefoon

Uw bericht

Nog vragen? Stel ze gerust!

Autorijles Ede.

Kijk ook eens op onze pagina ‘Veel gestelde vragen“. Misschien vindt je hier je antwoord al. Zo niet, vul dan het contactformulier in of bel ons. Kijk voor alle contactgegevens op onze contactpagina. We helpen u graag verder!

autorijles ede

We halen je op voor de proefles!

Zodra wij jouw aanmelding binnen hebben nemen we contact op. We registreren zorgvuldig al jouw gegevens in ons reserveringssysteem en maken dan in overleg een afspraak voor de proefles. Deze afspraak is altijd 1 uur. Direct na de planning ontvang je een mailbevestiging van de afspraak.  Op de afgesproken datum en tijdstip komen wij je thuis (of een andere locatie) ophalen.

Vervolgens de lesauto in…

Mocht de instructeur van mening zijn dat de plek waar hij je ophaalt niet direct geschikt om de proefles van start te laten gaan dan neemt hij of zij jou mee naar een betere locatie. Denk aan een ruime open ruimte zoals bij het Gelredome of de Rijnhal bijvoorbeeld. Ook de straten rondom ons bedrijfspand zijn hiervoor prima geschikt. Maar natuurlijk weten wij in en rondom Arnhem diverse prima locaties! De bedoeling is dat je jezelf in eerste instantie kunt focussen op een aantal handelingen die met de bediening van het voertuig te maken hebben. Druk verkeer, complexe situaties of weinig ruimte is dan ongewenst!

Na de proefles…

Dan begint je auto rijopleiding natuurlijk pas echt! Je ontvangt een inlogcode in je mailbox en kan dan zelf reserveringen maken. De autorijlessen zijn standaard 90 minuten oftewel 1,5 uur. Dit is het meest efficiënt gebleken. Je blijft scherp, neemt de informatie goed op en het wordt ook niet te vermoeiend. Ideaal dus. Zelf plannen is reuze handig met bijvoorbeeld jouw werk of schoolrooster erbij. En plannen kun je doen op een moment dat het jou uitkomt. Al is het midden in de nacht. In ons geavanceerde reserveringssysteem vindt je ook alle info over de door jou gedane betalingen en de vorderingen die je maakt. Zelfs een les annuleren kan je zelf doen. Mitst 48 uur voor aanvang van de rijles. Probeer dit natuurlijk tot een minimum te beperken en de rijlessen zoveel mogelijk te volgen.

Alvast bedankt voor de reservering van jouw eerste autorijles Ede!

autorijles ede

De rijlessen volgen en slagen!

Om goede vorderingen te maken adviseren wij je om met enige regelmaat de autorijles te volgen. Reserveer dus tijdig weer vervolgafspraken in ons reserveringssysteem. Natuurlijk kan het zijn dat je er eens een weekje niet bent i.v.m. vakantie of zo. Probeer ook vlot je theorie te halen! Dit vertraagt de rijopleiding en het aanvragen van de examens dan niet. Kijk voor alle info over de theorie op de pagina I-Theorie. Doordeweeks overdag is er de meeste ruimte in onze agenda’s om lessen te plannen. We begrijpen dat je dan misschien niet altijd kan i.v.m. jouw werk bijvoorbeeld. We lessen ook een paar avonden en de zaterdag ochtend om je toch van dienst te kunnen zijn. Dit zonder meerprijs! We willen je er wel op wijzen dat het verkeer overdag meer overeenkomt met een examensituatie dan ’s avonds. Zeker in het laatste deel van de rijopleiding is dit belangrijk voor je inzicht en besluitvaardigheid.

Gestructureerde rijlessen en coaching.

Belangrijk is het dat de rijlessen gestructureerd verlopen. Alle vaardigheden die we jou gaan leren, gaan in een logische volgorde. Van de eerste stappen betreffende voertuigbeheersing tot aan zelfstandig complexe verkeerssituaties oplossen. Van al deze stappen houden wij digitaal de vorderingen bij op een leskaart. We weten dus altijd wat het niveau van onze kandidaten is en welke onderdelen behandeld zijn. Natuurlijk heb je zelf ook inzicht in jouw eigen digitale leskaart. In het moderne rijles geven draait het om goede instructies geven maar vooral ook om coaching! Met andere woorden, een heldere uitleg van het te behandelen onderdeel en hoe dit uit te voeren. Maar ook de kandidaat ruimte geven te oefenen en zelf uit te vinden waar het goed of minder goed ging. Door middel van de juiste begeleiding en vraagstelling wordt het leerproces bevorderd en ontstaat een goede verhouding tussen instructie en coaching. Dit komt het zelfstandig handelen zeer ten goede!

Gaan de vorderingen goed? We reserveren dan een toets en examen!

Vrijwel iedereen wil graag vlot richting een examen en het rijbewijs halen. Wij doen ons uiterste best hieraan tegemoet te komen. Maar onvoorbereid of half opgeleid betekend zakken bij het CBR. Dus willen we graag richting een examen met kandidaten die een gedegen rijopleiding hebben gehad. Onder normale omstandigheden volg je een rijopleiding maar 1 keer. Daarna heb je jouw hele leven plezier van je rijbewijs. Dus beter in 1 keer goed is het motto. Maar gaan de vorderingen goed, dan denken we ook vooruit en in overleg met jou plannen we een eventuele tussentijdse toets en/of het examen bij het CBR. Voor info over de tussentijdse toets en examens kijk op onze pagina CBR toets en examen.

Alvast heel veel succes!

Team van den Bergh